1107 BUDAPEST, MÁZSA U. 3.
+36 (1) 431-9512 • +36 (30) 314-9669

Ofszet nyomtatás

Minőségi nyomtatott anyagokra van szüksége? Vállaljuk könyvek, újságok, reklám anyagok ofszet nyomtatását A1 méretig.

A nyomtatási folyamat egyik legfontosabb eleme a nyomdai előkészítés, ennek része a megfelelő CMYK színmódba konvertálás, a fájlok véglegesítése és a lemezek elkészítése minden színhez.

Az ofszetlitográfia a nyomtatott anyagok létrehozásának egyik leggyakoribb módszere. Segítségével előállítanak többek között újságokat, folyóiratokat, brosúrákat, irodai papírárukat és könyveket. 
Más nyomtatási módszerekkel összevetve az ofszetnyomtatás elsősorban a kiváló minőségű nyomatok nagy mennyiségben történő költséghatékony előállítására alkalmas.


Az ofszetnyomtatás előnyei más eljárásokkal szemben:

  • egyenletesen magas minőség. Az ofszetnyomtatással tiszta és éles képek állíthatóak elő, mint például magasnyomtatással, mivel a gumi jól illeszkedik a nyomtatandó felület textúrájához;
  • a lemezek gyors és egyszerű elkészítése;
  • hosszabb lemezélettartam, mivel a lemez nem érintkezik közvetlenül a nyomtatandó felülettel. A megfelelően elkészített, optimális tintával és technikával alkalmazott lemezek akár egymillió nyomást is kibírnak;
  • alacsony ár. Az ofszetnyomtatás a magas minőségű nyomatok nagy mennyiségben történő előállításának leggazdaságosabb módja.
Nyomda Budapesten

Árajánlatot kérne? Kérdése van?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL NEKÜNK ÜZENETÉT!

Mi Magyarország fővárosa?